sub
Om foreningen2019-04-22T11:37:21+00:00

Om foreningen

A/B Friheden er en andelsboligforening, der blev stiftet i 1976. Selve ejendommen blev opført i årene 1912-14.

Foreningen består af 125 andelshavere, hvoraf tre er erhvervsandele, og derudover et lejemål. Ejendommen består af 2-, 3- og 4- værelses lejligheder, hvoraf nogle af lejlighederne er sammenlagt.

A/B Friheden er en økonomisk sund forening, der ligger i Sundby, tæt på metro, gode indkøbsmuligheder, børneinstitutioner og skoler.

Foreningen har et dejligt lukket gårdmiljø, hvor der er plads til både børn og voksne. Der afholdes sociale arrangementer som f.eks. fastelavn, gårdfest, loppemarked og ikke mindst jule-tamtam, hvor det store juletræ bliver tændt. Det bliver alt sammen arrangeret af foreningens beboere.